Hirdetés

A Gigabyte is belépett a kompakt AIO-k piacára

Asetek blokkdizájn, LED kijelző, RGB Fusion támogatás; minden manapság divatos tulajdonság megvan, csak az a kérdés, hogy az újdonságot mi emeli ki a szürke tömegből.

A Gigabyte is csatlakozott az AIO processzorhűtők forgalmazóinak sorához: bemutatkozik az AORUS Liquid Cooler 240. A kompakt vizes rendszer érdekessége a henger alakú, réz alapú blokkon található: a kerek LCD kijelző fehér színű, de a körülötte gyűrűben elhelyezkedő, RGB-s LED-ek fénye a színes panel illúzióját kelti. Az RGB-s fénydiódákból amúgy a 120 x 240 mm-es, alumíniumból készült radiátoron pihenő, két darab, 120 mm-es, dupla golyóscsapágyas ventilátorra is jutott - ezek legfeljebb 59,25 cfm légszállításra képesek a maximális, 2500-as percenkénti fordulatukon, maximum 39,5 dB(A)-s zajterhelés mellett.


[+]

A világítási funkciókat egy magányos, 3 tűs aRGB konnektor segítségével aktiválhatjuk, miközben egy USB 2.0-s header kapcsolja a hűtőt a gyártó RGB Fusion szoftveréhez. A 3 év garanciával megtámogatott Liquid Cooler 240-es multiplatformos megoldás, hiszen míg Intel oldalon LGA 1150, LGA 1151, LGA 1155, LGA 1156, LGA 1366, LGA 2011(-3), valamint LGA 2066-ra egyaránt felhelyezhető a drága, addig az AMD-s frontra is beszorítottak egy Socket AM4-es keretet a mérnökök.


[+]

Ha esetleg Threadripperünk van, akkor sincs veszve minden, ugyanis a blokk kompatibilis a központi egységünkhöz gyárilag mellékelt szerelékkel. Már csak a termék ára kérdéses, de az is hamarosan kiderül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés