Hirdetés

A világ legkisebb ötcsatornás hangrendszere

A 371 x 100 x 100 mm-es eszköz mindössze egyetlen tömbből áll, aminek köszönhetően gyakorlatilag bárhol könnyen elhelyezhető, nincs szükség a szoba átrendezésére, ráadásul még a felettébb idegesítő kábelrengeteggel sem kell foglalkozni. Az ASUS tanácsai értelmében elegendő, ha a kijelző alá tesszük, és ezzel le is tudtuk a pozicionálást.

A Cine5 a világon az első olyan PC-s hangrendszer, amely az EmbracingSound Theatre HD eljárást használja. Ez a szabadalmaztatott technológia a gyártó közleménye alapján öt különálló hangszórón keresztül nyújt tökéletes térhangzást. Sőt az Asus marketingesei szerint egy játék esetén olyan pontos és élethű hangvisszaadás válik lehetővé, amely még a lövések pontosságát is javítja. Ez minden bizonnyal így van, még akkor is, ha egy átlagos felhasználó némiképp tamáskodva olvassa ezeket a sorokat. A hatékonyságot azért inkább egy jó egér, jó monitor, jó vas és persze a tinédzserkori reflexek javíthatnák látványosan, mintsem egy hangrendszer.

Prémium minőségű elektronikájának és speciálisan kialakított reflexcsövének köszönhetően a Cine5 15 dB-lel erőteljesebb basszus megszólaltatására képes, mint a hasonló méretű hangszórókat alkalmazó hagyományos hangdobozok. Az elektronika pedig több meghajtóegységet is tartalmaz, ami az egyes részek kisebb terhelését eredményezi, és elméletileg még tisztább hangvisszaadást biztosít.

A maximum 28 watt kimeneti teljesítményű eszköz áráról és magyarországi megjelenéséről sajnos még nincsenek konkrét információk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés