Jön az első Acer OLED tévé

A Google TV rendszert használó Acer O Series nem egy csúcskategóriás modell.

Az Acer az elmúlt időszakban számos új termékkategóriát emelt be kínálatába. Többek között a televíziókat is, amelyek ugyan nálunk nem, de néhány országban, így például Indiában megvásárolhatók.

A cég most azt jelentette be, hogy színre lép egy OLED televízióval, amely az O Series névre hallgat. Ez a készülék első körben Indiában lesz elérhető, és 55, illetve 65 hüvelykes változatban vásárolható meg. A termékbe az LG Display által gyártott 4K felbontású OLED panel került, és 55, illetve 65 hüvelykes változatban érhető el (a készülékről megjelent már egy kép egy indiai webáruházban, azonban ennek képernyőjén QLED felirat látható, szóval valamit elronthattak).

A maximális képfrissítési ráta 60 Hz, szóval egy gyengébb kategóriás panelről van szó, olyanról, ami az LG "A" sorozatú televízióba kerül. Az Acer O Series a Google TV smart platformra épül, amelyen keresztül rengeteg internetes alkalmazás érhető el. A kisebbik modell 83 000 (~345 000 forint), a nagyobbik 96 000 rúpiába (~400 000 forint) kerül.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények

Hirdetés