Az eddigi legfurcsább játékdömpinggel jelentkezett az AMD

A 2022-es Raise the Game promóció az összes Radeon RX 6000-es VGA-ra vonatkozik, csak azt nem tudja még a vásárló, hogy mit fog kapni.

Az elmúlt évek után már nem számít meglepetésnek, ha az AMD és az NVIDIA időről-időre jelentkezik egy-egy új promócióval, amelynek keretében bizonyos játékokat osztanak az egyes kiválasztott termékekhez. Régóta csinálja ezt mindkét cég, bár az utóbbi pár hónapban kicsit lazábbra vették a figurát, mert amúgy is eladtak minden VGA-t.

Mostanában viszont egyre jobb a piac ellátása, gyakorlatilag a listaár közelében lehet találni bizonyos hardvereket, és még raktáron is van belőlük. Ez egy ideális időpont az új játékpromóciók bevezetésére, hiszen már nem várható az, hogy a vásárlók kipucolják a raktárakat, ami azt jelenti, hogy érdemes már kisebb extrákkal édesgetni az új VGA-k felé kacsingató tömegeket.

Az AMD be is jelentette a 2022-es Raise the Game promóciót, amelyben részt vesz az összes Radeon RX 6000-es VGA a Radeon RX 6400-tól kezdve a Radeon 6950 XT-ig bezárólag. Szokás szerint egy kuponon keresztül adják a kódot a cég főbb kereskedőpartnerei, amit az AMD Rewards oldalon lehet beváltani. A promóció augusztus 13-i, vagy a készlet erejéig tart, míg a kapott kódok 2022. szeptember 13-ig érvényesek.

Feltűnhet, hogy fentebb nem említettünk játékokat. Nos, ez azért van, mert egyelőre nem tudni, hogy mi jár majd a hardverek mellé. Annyit biztosan tudunk, hogy a kuponok hozzávetőleges kiskereskedelmi értéke minimum 60 dollár lesz, tehát ennél rosszabbul senki sem járhat. Nyilván a drágább VGA-k esetében ez az érték növekedhet.

Valószínűnek tartjuk, hogy a vállalat nem tudott május 10-re megegyezni a partnereivel a kiosztható kódokkal kapcsolatban, és ezért jelentették be az új promóciót játékok nélkül. Emiatt a cég most még azt sem árulja el, hogy milyen címekre lehet számítani. Annyit azonban kiderítettünk, hogy az érkező játékok tekintetében az AMD a Sniper Elite 5, a Forspoken, az Asterigos, a Saints Row, az A Plague Tale: Requiem, az Unknown 9: Awakening, illetve pár még be nem jelentett Star Wars játék fejlesztését támogatja – utóbbiakon a Respawn Entertainment dolgozik. Ezek közül lehet esélyes némelyik cím a részvételre, de nem kizárt, hogy már megjelent alkotásokkal is számolni kell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés