Két játékra is kigyúrta magát az új Arc meghajtó

A 31.0.101.4644-os verziójú csomag számos hibát javított.

Az Intel elérhetővé tette a 31.0.101.4644-os verziójú, WHQL aláírással rendelkező Arc & Iris Xe drivercsomagot, amely a Tiger, Rocket, Alder és Raptor Lake kódnevű lapkák IGP-it, az Iris Xe MAX VGA-t, illetve az Arc A sorozatba tartozó mobil és asztali GPU-kat támogatja, továbbá új vagy frissített profilt kínál a Madden NFL 24 és a Wayfinder című játékokhoz.

A csomag tartalmaz egy új firmware-t is, ami stabilabb működést, kedvezőbb ventilátorprofilt, hibajavításokat, valamint jobb kompatibilitást kínál a HDMI-n keresztül.

Az eszközillesztő a fentieken túl három hibát javít, többek között az Uncharted: Legacy of Thieves Collection (DirectX 12) nem fog többet összeomlani indításkor, a Blender 3.6 stabilan fog működni hardveres sugárkövetéssel történő leképezéskor, illetve az alvó módból való visszatérés sem vezethet fagyáshoz.

Az Intel új, Arc Graphics DCH, azaz modern besorolású drivercsomagja a 64 bites Windows 10 és 11 operációs rendszerre az előbbi linken érhető el, és természetesen a dokumentáció sem maradt le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés