Hirdetés

Téli gúnyát öltött magára az Arctic legfrissebb ventilátora

A P termékcsalád félpasszív sarja szimpatikusnak látszik, és egy tucat fénydióda is tiszteletét teszi rajta.

A jó ár/érték arányú hűtéseiről ismert Arctic egy új ventilátorral gazdagította felhozatalát, ami egy már kapható típus fehérben feszítő verziója; bemutatkozik a P12 PWM PST A-RGB 0dB (White). Ez eléggé beszédes névadás, hiszen szinte minden lényeges dolgot megtudni belőle az újoncról; először is egy 120 mm-es modellről van szó, amit statikus nyomásra hegyeztek ki, így elsősorban különféle bordázatokra/radiátorokra javallott a felapplikálása.


[+]

A négytűs vezérlésnek hála a percenkénti fordulatszám 2000-ig tornászható fel, ugyanakkor a légkavaró támogatja a 0 rpm-es PWM jelet, azaz teljesen meg lehet állítani a lapátok forgását, miközben a "PST" (PWM Sharing Technology) betűhármas a PST szériás szélgépekkel való láncbakötésre utal (tehát akad rajta pluszban egy négy-, pontosabban háromtűs foglalat), hogy eképp spóroljunk az alaplapi tüskesorokkal.

[+]

A hidrodinamikus csapágyazású újdonság légszállítása 48,8 cfm – de azt is mondhatnánk, hogy óránként 82,91 m³ levegőt tud megmozgatni -, statikus nyomásának zenitje 1,85 mm-H2O, zajterhelésének maximuma pedig 0,3 Sone. A vezeték 400 mm hosszú, és a csücskeiben gumibetétekkel ellátott keret sztenderd 25 mm vastag. Szinkronizálható A-RGB LED-ekből 12 található a jövevényen, és egyenkénti címzésük ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0, MSI Mystic Light Sync, valamint ASRock Polychrome Sync technológiákkal (vagy persze külön kontrollerrel) kivitelezhető.

A szólóban és hármas pakkban értékesítésre kerülő léghajtó már hozzáférhető státuszban leledzik a gyártó webshopjában, illetve a termékeit forgalmazó üzletekben; az árcédulákon 16 és 42 eurós összegek szerepelnek, míg a garancia időtartama a megszokott 6 esztendő.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés