Asus blog: beviteli eszközökkel frissül az Echelon termékcsalád

Az ASUS új beviteli eszközökkel szeretne kedveskedni a játékosoknak, így bemutatták az Echelon termékcsalád frissítését, mely egy mechanikus billentyűzetet, egy lézeres egeret, illetve egy egérpadot tartalmaz. A termékek külön vásárolhatók meg, de üvölt róluk, hogy egy szettet alkotnak, így dizájnban mindenképp együtt mutatnak jól.

Az Echelon Mech névre keresztelt billentyűzet a megszokott játékos funkciókat kínálja, így például adott a háttérvilágítás, a csuklótámasz, pár multimédiás billentyű, a Cherry MK Black kapcsolóknak köszönhetően pedig a strapabírással sem lesz gond. Az USB 2.0-s interfészre köthető klaviatúra összes billentyűje fel van szerelve Anti-Ghosting eljárással, aminek hála a terméken több gomb is lenyomható egyszerre, ráadásul ez a rendszer nem csak USB-n (6KRO), hanem PS/2 (NKRO) porton keresztül is üzemképes, ami egyes gépek esetében jól jöhet.

ASUS Echelon Mech
ASUS Echelon Mech [+]

Az ASUS vezetékes billentyűzetében még egy HUB-ra is futotta, mely az elvett USB 2.0-s portért cserébe kettő aljzatot kínál fel, emellett két 3,5 mm-es jack interfészről is gondoskodtak a tervezők.

Az egerek piacát az Echelon Laser veszi be, mely nevéhez hűen lézeres optikát használ, ami maximum 5600 dpi-s felbontásra képes, és 30g-s gyorsulásig őrzi meg a precizitását. Az USB portra köthető vezetékes periféria 1000 Hz-en kommunikál, továbbá számos kényelmi funkciót kínál a játékosoknak. Kiemelendő, hogy az optika felbontása többek között öt lépcsőben állítható, de van egy azonnali mód arra, hogy az egér érzékenysége lecsökkenjen, így könnyebb lehet a mesterlövészek élete.

ASUS Echelon Laser
ASUS Echelon Laser [+]

Természetesen az Echelon Laser súlyozható is, hogy mindenki beállítsa az ideális tömeget, illetve nyolc darab egyénileg definiálható makróra is számíthat a játékos, amit megfejel az automatikus ismétlés. Utóbbi azt a célt szolgálja, hogy például egy kattintással egy pisztoly ne csak egyszer, hanem többször lőjön.

ASUS Echelon Pad
ASUS Echelon Pad [+]

Végül az Echelon Pad is a termékcsalád része, amely 355 x 254 mm-es kiterjedéssel és 3 mm-es vastagsággal rendelkezik. Az alja gumírozott, hogy ne csúszkáljon, a felső része pedig nagyon precízen szőtt szövet, ami ideális a magas felbontású optikával dolgozó egerekhez.

Az ASUS Echelon termékcsaládjából az egér és az egérpad már megtalálható a magyar boltokban 15 000 és 6000 forint körüli áron, három év garanciával. A billentyűzet érkezése januárban esedékes, természetesen lokalizált verzióban, ami a dobozon is fel lesz tüntetve.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények