Hirdetés

Passzív hűtésű Radeon HD 6770 érkezik az ASUS DirectCU Silent kínálatába

Az ASUS bemutatta az EAH6770 DC SL/2DI/1GD5 jelzésű kártyát, mely teljesen passzív hűtést kapott. A gyártó állítása szerint a továbbfejlesztett DirectCU Silent technológia garantálja, hogy a passzív hűtés képes megbirkózni a játékok és multimédiás alkalmazások által termelt tetemes hőmennyiséggel, így a működés közbeni stabilitás nincs veszélyben. A nagyobb igénybevétel ellensúlyozására ennél a kártyánál is bevetésre került a Super Alloy Power technológia, amelynek alapja a hőterhelésnek jobban ellenálló alkatrészek.

Fontos kiemelni, hogy a passzív hűtésű, 1 GB GDDR5 memóriával szerelt HD 6770 minden más technikai paramétere megegyezik az aktív hűtéssel működő változatok paramétereivel. Ebből fakadóan nincs szó architekturális változtatásokról, maradt a 800 stream processzor és 128 bites memóriabusz, de órajeleket és feszültségeket befolyásoló beavatkozásra sem volt szükség, a 850 MHz-es mag- és 4000 MHz-es GDDR5 órajel megegyezik a referenciával. A Silent változat tehát teljesítményben ugyanazt képes nyújtani, mint ventilátoros testvérei.


[+]

Az ASUS EAH6770 DC SL/2DI/1GD5 idehaza szeptember második felében lesz megvásárolható bruttó 38 900 forintos ajánlott végfelhasználói áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés