ASUS ET2301 AiO PC hajtogatható kijelzővel, Haswellel és további extrákkal

Az ASUS bejelentette ET2301 termékkóddal ellátott egybegépét, melyet a jelek szerint nagy gonddal állítottak össze. A 23"-es, tíz ujjal kezelhető, Full HD felbontású IPS érintőkijelző köré épített Windows 8-as masina a legújabb mobil Intel Haswell platformra, azaz negyedik generációs Core i5 és i7 processzorokra épül, ami mellé egy NVIDIA GeForce GT 740M dedikált GPU-t is szereltek.

A gép egyéb alkatrészein sem spóroltak, hiszen a Wi-Fi vezérlője támogatja az IEEE 802.11ac szabványt (867 Mbps), találtak rajta helyet az optikai meghajtónak, valamint a Gigabit Ethernet, USB 3.0 és Thunderbolt aljzatoknak is. Sokat dolgoztak a beépített audiorendszeren is, mely természetesen az ASUS SonicMaster jelzést viseli, abból is a Prémium változatot. A beépített hangszórókon felül egy külső, mély hangok kiemeléséért felelős asztali hangszórót is kapott, továbbá a jobb hangzás érdekében a MaxxAudio Master szoftverét is bevetették.


[+]

Szót kell még ejteni a gép kialakításáról is, ami eltér a legtöbb AiO PC-től megszokott koncepciótól. Az ET2301 esetében a hardver nem a kijelzőben, hanem a formás, ék alakú talpban kapott helyet. Erre került fel hagyományos az említett kijelző, aminek állványa lehetővé tesz a "monitor" 95 fokos dönthetőségét, így ezt akár majdnem az asztallal vízszintes pozícióba fektethetjük.

Az ASUS mindenre kiterjedő, pontos technikai paramétereket nem adott közre, valamint megjelenési dátumot és árat egyelőre nem közöltek, így szinte biztosra vehetjük, hogy a termék már csak a negyedik negyedévben lát napvilágot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés