Hirdetés

Ősszel érkeznek hazánkba az ASUS új N45SF, N55SF és N75SF notebookok

Az ASUS folytatja N sorozatú notebookjainak sorát, melynek talán méltán legismertebb tagja az NX90 volt, ami igazán egyedi külsőt kapott. Ahogy ennél, az új N szériás laptopoknál is David Lewis, a neves formatervező segített be, ami meg is látszik rajta, elég, ha csak a polírozott fémkeretet, a zongoralakk fekete felületeket és a hanghullámok ihlette hangszórórácsokat nézzük. Ismét nagy figyelmet fordítottak a minél jobb hangzás elérésére, aminek köszönhetően bevetették a SonicMaster technológiát és a Bang & Olufsen ICEpower audiotechnológiát is, melyekkel így még az NX90-et is felülmúlják. Ráadásul az ASUS egy külső mélysugárzót is mellékel az N sorozat tagjaihoz.


[+]

Az új Nx5SF sorozat három tagot tartalmaz eddig: a 14”-es képernyőméretű N45SF-et, a 15,6”-es kijelzős N55SF-et, valamint a legnagyobb, 17,3”-es monitoros N75SF-et. Az első felbontása csak 1366x768 pixeles lehet, a középsőnél és a nagynál viszont 1600x900 és 1920x1080 képpontos felbontású panellel is kérhetőek lesznek. A konfigurációk egyébként szinte megegyeznek, csak minimális különbségek vannak a gépek közt. Mindegyik az Intel Mobile HM65 chipsetre épül, így az Intel Core i3, i5 és i7 Sandy Bridge-es processzorai közül választhatunk, amik mellé legfeljebb 8 GB memória rendelhető


[+]

A grafikus kártya szerepét a GeForce GT 555M 1 vagy 2 GB memóriával ellátott változata töltheti be, mely az NVIDIA Optimus technológiájához is felhasználható. Az adattárolókat tekintve 320, 500 vagy 750 GB-os kapacitású HDD-k találhatók az esélyesek közt, valamint a két kisebb notebookhoz 500 GB-os SSH (solid state hybrid) is rendelhető. Az egyéb kiegészítők közt találhatunk kártyaolvasót, HD felbontású webkamerát, 56 Wh-s akkumulátort, és persze a hálózati eszközök sem hiányoznak, mint például az N-es Wi-Fi kártya. A notebookokra a Windows 7 Home Basic, Premium, Professional vagy Ultimate verziójának 64 bites verziója kerülhet.


[+]

Hazánkban az új N szériás laptopok valószínűleg szeptember közepe-vége felé érkeznek majd, árukat tekintve pedig nagyjából a jelenlegi N-ek környékére lehet számítani, azaz 2-300 000 forintra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés