Hirdetés

Bemutatkozik az ASUS legfrissebb kompakt vízhűtése, a ROG Ryuo III ARGB

Az AniMe Matrix kijelzővel, valamint megújult Asetek pumpával szállított konstrukció kétféle méretben és színben lesz kapható.

Az ASUS egy új termékcsaláddal gyarapította kompakt AIO-inak felhozatalát, ami 240, illetve 360 mm-es radiátorokkal kerül fel a boltok polcaira, és fekete vagy fehér színben választható.


[+]

A ROG Ryuo III 240 ARGB és ROG Ryuo III 360 ARGB névre keresztelt modellek háromfázisos motorral szerelt, 8. generációs Asetek pumpa/blokk kombót kaptak, így a megnövekedett méretű (réz) cold plate ezúttal négyzet alakú. A pumpa motorjának aktivitása 800-2600 rpm közt szabályozható, és lencsével fedett alumíniumkupakján egy Mini LED kijelző trónol, amelyre a gyártó exkluzív animált tartalmain kívül saját – Armoury Crate Pixel Editorral készített – alkotásainkat vagy jó szokás szerint akár rendszerinformációkat is kirakhatunk.


[+]

Az alumínium lamellázású radiátorokon megtelepedett, 120 mm-es, Aura Sync-es fénydiódákkal megszórt ventilátorok forgási sebessége 600 és 2200 rpm közé lőhető be, és 70,07 cfm-es légszállításukhoz 3,88 mmH2O statikus nyomás, meg 36,45 dB-es zajterhelés párosul.


[+]

A 6 évre szóló garanciával megtámogatott, 400 mm hosszúságú, harisnyázott gumicsövekkel érkező hűtések Intel LGA115x, LGA1200, LGA1700, továbbá AMD Socket AM4 és AM5 tokozásokra helyezhetők fel, de sajnos a dobozaikra ragasztott árcédulák kapcsán egyelőre még a sötétben tapogatózunk.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés