Az MSI bejelentette legújabb ultravékony All-in-One gépeit, a PRO 24X szériát

Hamarosan érkeznek a tajvani gyártó új, helytakarékos és elegáns egybegépei az átlagfelhasználók asztalaira.

Az MSI bejelentette a legújabb ultravékony, Intel platformra épülő All-in-One PC-jét, ami PRO 24X névre hallgat, és mindössze 6,5 mm-es vastagsággal rendelkezik. Egy egyszerű fémtalpon nyugszik, mely anyagot a gyártó a gép hátulsó borításán csiszolt formában is alkalmazta, ami ennek következtében remekül összhangban van a meglehetősen modern és filigrán általános dizájnnal – az egész nem többet, mint 3,96 kg-ot nyom a mérlegen.


[+]

A kijelző 23,8"-os, LED-es háttérvilágítású, 178°-os betekintési szögekkel bíró, Full HD felbontásra képes, tükröződés- (Anti-Glare) és villódzásmentes (Anti-Flicker) IPS panelen alapszik, melynek kávája csupán 2,2 mm(!) vastagságú, így az egyszeri felhasználó szinte észre sem veszi majd, hogy operációs rendszerének kezelőfelülete nem a levegőben lóg.

A tradicionális egybegépek esetében sokszor kifejezetten küzdelmes (és korlátozott) folyamat a hardveres átépítés, de az MSI mérnökei gondoltak erre is az MSI Easy Maintenance Design keretein belül; a 2,5"-es háttértároló cseréje immáron játszi könnyedséggel kivitelezhető. Processzorokból a választék Intel Celeron 3865U-val kezdődik és Intel Core i5-7200U-val végződik. A gép Core i5-tel támogatja az Intel Optane technológiát, így meghajtóink meglehetősen alacsony késleltetéssel és bő lére eresztett adatfolyamokkal dolgozhatnak majd; várhatóan a sebességgel és megbízhatósággal nem lesznek problémák. Arra az esetre, ha a vásárlóknak ez nem lenne elegendő, módjukban áll akár a legújabb NVMe-s PCIe M.2 SSD-k közül is integrálni egyet a rendszerbe.

Az alaplapon két darab DDR4-es SO-DIMM (notebookmemória) foglalat van, így a maximum belepakolható RAM mennyisége 2 x 16, azaz 32 GB. A képmegjelenítést az Intel HD Graphics 620 biztosítja, ami támogatja a 4K-s videók zavartalan lejátszását, illetve van a gépben még két, egyenként 2,5 W-os hangszóró is, ami bár közel sem nyújt mozi-/audiofil élményt, a semminél mindenképpen jobb. Szabványos mikrofon- és fejhallgató jackekből is van egy-egy darab.


[+]

Hálózati csatolók terén két Gigabit Ethernet szegődik szolgálatunkba, ami támogatja az Internet/Intranet szimultán hálózati környezeteket. Opcionálisan kérhető Intel 3168AC vezeték nélküli adapter is, miképpen 4.2-es Bluetooth. Négy darab USB 3.1 Gen1 port is tiszteletét teszi az arzenálban, két visszafogottabb USB 2.0 aljzat társaságában, ezeken kívül kapunk HDMI-t (tudunk egy második monitort is tandem használni), illetve kérhetjük a konfigurációt egy bónusz PS/2 csatlakozóval is. Szintén választható extra a falra történő felszerelés lehetőségét nyújtó konzol, ami a VESA 75 x 75 mm-es furatokat használja ki.

A gép hűtéséről egy speciális rendszer gondoskodik, aminek része a szerverosztályú hőmérsékleti menedzsment modul (Server Grade Thermal Module), de a mérnökök nem elégedtek meg ennyivel; a burkolat alatt a legtöbb kulcsfontosságú komponens a felső oldalon került elhelyezésre, a belső légáramot pedig megosztották, ezáltal a meleg levegő könnyedén távozhat a külvilág irányába.

Összegezve a leírtakat; hamarosan egy kellemesnek ígérkező, kompakt asztali megoldást várhatunk az MSI boszorkánykonyhájából. A gép a specifikációk alapján több mint kielégítőnek látszik mindennapos átlagfelhasználásra, így gondtalanul irodázhatunk, böngészhetünk, filmezhetünk vagy hallgathatunk majd zenét vele, miközben egyúttal némi eleganciát is csempészünk íróasztalunk konformitásba burkolózó lapjára. Angolosan visszafogott játékra is alkalmas lehet a masina, főleg, ha régebbi stuffokat szeretünk nyüstölni szabadidőnkben – ellenben ha a legújabb címeket szeretnénk maradéktalanul élvezni, bizonyosan másfelé kell majd nézelődnünk. A boltokba kerülős pontos dátumról, valamint a fogyasztói árról még nem áll rendelkezésünkre információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés