Piknikkosárra hasonlító, hordozható hangeszköz a Bang & Olufsentől

A hordozható hangeszközök termékcsaládjába tartozik a Bang & Olufsen műhelyéből kikerült Beolit 12. A mindössze 2,8 kilogramm súlyú, 23 cm széles, 19 cm magas és 13 cm mély készülék leginkább egy piknikes kosárra hajaz. A sötétszürke mellett sárga, kék és világosszürke színben kerül a boltok polcaira. Készülékháza strapabíró alumíniumból készült. A beépített mélynyomóval rendelkező, 2.1 csatornás, D-osztályú erősítővel ellátott Beolit 12 maximális kimeneti teljesítménye a gyártó specifikációi szerint 120 watt.

Bang & Olufsen Beolit 12
Bang & Olufsen Beolit 12

A készülék támogatja az Apple Airplay technológiáját, így képes vezeték nélküli kapcsolat megteremtésére, és a számítógépen, tableten vagy okostelefonon található zenék lejátszására. Található rajta egy USB port, aminek köszönhetően más gyártók eszközeiről is fogadhat tartalmat, illetve a tervezők elhelyeztek rajta egy mini jack csatlakozót is. Akkumulátorai nyolc órányi működésre elegendő energiát biztosítanak egyetlen feltöltéssel, amennyiben USB-n keresztül küldjük rá a zenét. Az AirPlay funkció használatával ez az időtartam a felére csökken.

Ez eddig szép és jó, azonban az ára biztos, hogy sokakat el fog borzasztani. A Bang & Olufsen tényleg minőséget jelent a zenelejátszásban, de a 800 dolláros ár kicsit húzósnak tűnik elsőre. Főleg azért, mert a hasonló kategóriájú Klipsch G-17 már nagyjából 550 dollárért elvihető. Emellett egy átlagos, jó hangminőséget produkáló AirPlay-kompatibilis eszköz 200-300 zöldhasúba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés