Hirdetés

Be quiet! Pure Base 600 ház halk működéssel és letisztult megjelenéssel

A német cég első Pure Base háza ugyanúgy tömve van zajcsillapító megoldásokkal, mint a Silent Base, de annál letisztultabb.

A be quiet! egy új házszériával bővítette kínálatát, az eddigi Silent és Dark Base mellett megjelenik a Pure Base sorozat, ahol továbbra is szem előtt tartották a zajcsillapítást, de ezúttal még letisztultabb megjelenéssel párosították ezt a tulajdonságot. A családon belül az első és egyelőre az egyetlen a 600-as modell, mely feketében és fekete-ezüst színkombóban is elérhető.


[+]

Mielőtt bárki azt gondolná, a Pure Base 600 alapjait tekintve nem közös a Silent Base 600-assal. Tény, hogy sok a hasonlóság, például mindkettő acél és műanyag párosra épít, legfeljebb ATX alaplapot fogad, és méreteiket illetve tömegüket tekintve is alig van különbség köztük, nem beszélve az alsótápos felépítésről, valamint az alaplaptálca hátuljára felfogatható két 2,5"-es SSD-ről. Ugyanakkor az új modellben három helyett csak két darab 5,25"-es rekesz van, melyek kivehetőek, míg 2,5/3,5"-es rekeszből ezúttal három van, amelyek nem csak tömbben, hanem egyenként is áthelyezhetőek.


[+]

A belső viszonylag tágas, de nem extrém bő, a processzorhűtő magassága legfeljebb 165, a VGA hossza maximum 280 vagy 425 milliméter lehet a HDD-keretek be- vagy kiszerelt állapotától függően. A szellőzést két előre beépített Pure Wings 2 ventilátor adja, elöl 140, hátul 120 milliméteres átmérővel, de ez kiegészíthető opcionálisan a ház tetejére pakolható szélgépekkel, két 140 vagy három 120 milliméteressel. Porszűrők természetesen vannak a befelé dolgozó ventilátorok előtt (a ház előlapja mögött és a tápegység alatt), és egy háromutas, háromállású ventilátorvezérlőről is gondoskodtak. Vízhűtés beszerelésére is van lehetőség, az előlap mögé 360, hátulra 120, felülre pedig szintén 360 milliméteres radiátorhosszig. Apropó, a ház tetején található szellőzőt egy fedlap rejti el, mely több lépésben nyitható, vagy igény szerint teljesen leszerelhető.


[+]

Az előlap felső traktusára került az I/O részleg, két USB 3.0-val, egy pár 3,5 milliméteres jack aljzattal, az említett ventilátorvezérlő kapcsolójával és a szokásos gombokkal, LED-es visszajelzőkkel.

A be quiet! Pure Base 600 miditorony ára 89 euró, a garancia három év.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés