A Holdra is morzézhatunk a Canon új projektorával

A 40 000 ANSI lumen, az 40 000 ANSI lumen. Ennyit produkál a lézeres fényforrást használó Canon 4K3500Z.

A Canon bejelentette, hogy egy új, óriási felbontást, illetve hatalmas fényerőt kínáló projektorral lép színre. Az LX-4K3500Z típusjelzésű termék két színes lézeres fényforrással rendelkezik, amelyek 40 000 ANSI lumen fényáramot biztosítanak. A gyártótól kapott információk értelmében a készülék különböző lézerfénykimeneti módot kínál, ideértve az állandó fényerőt és a kézi beállítást, amely 1%-os léptékkel állítható 30% és 100% között, ezzel hosszabb élettartamot és nagyobb szintű fénykibocsátás-szabályozást garantál. A három 1,38"-os DLP panelt használó LX-4K3500Z projektor natív felbontása, 4096x2160 képpont (4K), ezáltal a Canon szerint például kiválóan alkalmassá teszi sportesemények nyilvános közvetítésére, bérbeadásra és színpadi vetítésre egyaránt. A 4K felbontású tartalmak hű megjelenítése érdekében az LX-4K3500Z projektor számos választható 4K képmóddal rendelkezik: többek között az egészségügyi oktatáshoz és nagy orvosi konferenciákhoz szükséges szürkeskála-megjelenítésre szolgáló DICOM sim képmód. A 3-chipes DLP technológiát használó, 30 000:1 dinamikus kontrasztot produkáló, HDR kompatibilis berendezés hét különböző objektívvel használható, amelyek 2 és 176 méter közötti távolságból kiváló minőségű vetítést kínálnak a 100-1000” méretű képernyőkön.

Canon LX-4K3500Z
Canon LX-4K3500Z [+]

Mivel az LX-4K3500Z bármilyen 360 fokos elrendezésben felszerelhető és portré módban is használható, szinte bármilyen térben üzembe lehet helyezni. Előadótermekben is ideális, hiszen négy sarokponton alapuló trapéztorzítás-korrekcióra, sarokállításra és a geometriai torzítás kiküszöbölésére alkalmas szoftvert alkalmaz az egyenetlen felületekre, például sarkokra vagy ívelt falakra vetítéskor jellemző torzítás kiküszöböléséhez. A beépített edge-blending funkció a pixelek pozíciójának korrigálásával egybeolvadt képeket és pontos vetítést ad, ennek köszönhetően a projektor kiválóan alkalmas több projektort használó, nagyméretű kreatív installációkhoz. A rendszerintegrátorok a projektor megdöntése vagy áthelyezése nélkül is könnyen beállíthatják a kép pozícióját, mivel az összes nem rögzített lencse motoros eltolást, zoomolást és fókuszállítást biztosít, és a lencsék memóriájából könnyen visszahívhatók az egyes lencsebeállítások.

Az LX-4K3500Z optikai egysége és fényforrása védett a por ellen, a kombinált víz-levegő keringtető hűtőrendszer pedig elméletileg támogatja a megbízható vetítést. A lencseegység és a projektortest közötti térben alkalmazott egymásba fonódó fésűs szerkezet megakadályozza, hogy a por bejusson a készülékbe a lencsén keresztül. A porálló kialakításnak köszönhetően a projektor még olyan környezetben is képes tartós használatra, ahol a por könnyen felhalmozódik, így akár fixen is telepíthető például előadótermekbe, arénákba. A lézeres fényforrás és a szűrőmentes kivitel 20 000 órás élettartamot biztosít normál üzemmódban, és ehhez minimális karbantartás és lámpacsere szükséges. Az egyszerű telepítés és a kiterjedt hálózati csatlakoztatás és vezérlés a csatlakozási lehetőségek széles skáláját kínálja, beleértve a HDMI, DP, 3GHD / SDI, + HDBaseT, RS232C és LAN bemeneteket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés