Hirdetés

CES 2019: szövetséget gründol az ASRock

A Phantom Gaming Alliance egyszerre jelenti a cég új felsőházba szánt alaplapcsaládját, illetve egy egységes dizájnt.

Új termékei mellett a Phantom Gaming Alliance együttműködés került terítékre az ASRocknál, amely cég első körben a Cooler Masterrel és a Team Grouppal állt össze azért, hogy egységes dizájnú alaplap/hűtő/ház/RAM/SSD összeállításokat vásárolhassanak azok a felhasználók, akiknek éppen erre fájna a foguk.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A Z390 lapkakészlettel együtt érkezett, de már az újabb B365-tel is elérhető Phantom Gaming alaplapcsalád a cég új felsőházba szánt modelljeit takarja, némileg a Taichi alá pozicionálva, és inkább a játékosokra kacsintgatva, az egykor Fatal1ty család utódjaként. Egyedi formájú nyomtatott áramköri lap, az M.2 SSD-ket hűtő bordázat, LED-ek, és főleg a NYÁK-ra kerülő mintázat az, ami most érdekes, ez adja ugyanis az alapját az említett összefogásnak, amelynek első kézzelfogható eredménye két ház, egy RAM és egy SSD lett.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

Az előbbiek esetén az alapot a MasterCase H500P Mesh és a MasterBox K500 szolgáltatta, erre húzták rá a Phantom Gaming fekete-szürke-vörös színeit. A hűtésnél a Hyper 212 RGB-t módosították ezekkel, de vízhűtésből is van opció az ML240 RGB Phantom Gaming Edition személyében. Hangsúlyozzuk, hogy csak külső módosításról van szó, a működési és egyéb jellemzőket nem változtatták.


(forrás: PROHARDVER!) [+]

A Team Group T-Force családjából az RGB-s hűtőbordával borított Excalibur készül Phantom Gaming Edition változatban, 2x8 GB-os készletben, DDR4-3200, DDR4-3600, illetve DDR4-4000 besorolással. Az RGB-ledesített Delta SSD sem marad ki a szórásból, itt 250, 500 illetve 1000 GB-os modellekre számíthatunk majd.

Azóta történt

Hirdetés