Babarózsaszínben tér vissza a ColorFire, a Colorful almárkája

A korábban megszüntetett márkajelzés régebbi GeForce-okat biztosít majd a piac számára.

Sok-sok éve már annak, hogy a Colorful bejelentette a ColorFire márkajelzésének megszűnését, amely az előző évtized első felében még bőszen dobálta piacra a különböző Radeonokat. Most szemtanúi lehetünk a feltámadásnak, ugyanis a ColorFire újjáéled, bár nem a régi formájában, mivel régebbi GeForce-okat fog biztosítani.

ColorFire GeForce GTX 1650 és GTX 1650 Super Vitality OC
ColorFire GeForce GTX 1650 és GTX 1650 Super Vitality OC (forrás: VideoCardz)

Egészen pontosan 4 GB-os GeForce GTX 1650 és 1650 Super, illetve 6 GB-os GeForce GTX 1660 Super VGA-kra lehet számítani. Mindegyik a Vitality OC termékcsalád része lesz, de itt az OC semmiképpen se vezessen meg senkit, mivel a leggyorsabb modellen kívül nem alkalmaz a cég gyári tuningot, csak a termék nevébe raktak egy ilyen jelzést. Nem mellesleg az órajelemelés a GeForce GTX 1660 Super esetében is kimerül plusz 45 MHz-nyi GPU Boost frekvenciában.

ColorFire GeForce GTX 1660 Super Vitality OC
ColorFire GeForce GTX 1660 Super Vitality OC (forrás: VideoCardz)

A dizájn tekintetében nem lehet azt mondani, hogy az újdonságok átlagosak lennének, ugyanis babarózsaszínhez közel álló színárnyalatot kaptak a hűtők, ami biztosan figyelemfelkeltő, arról azonban még nincs adat, hogy az újjáéledt ColorFire márka friss VGA-i mikor és milyen árakon kerülnek az üzletekbe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés