Hirdetés

Különösen rendezett beltér hozható össze a Cooler Master új házában

A 49,73 literes térfogatú, látszólag jól szellőző modell tárt karokkal várja a konnektoraikat rejtő ASUS és MSI alaplapokat.

A Cooler Master legfrissebb, E-ATX-es miditornyát MasterBox 600-nak hívják, és az egyik vonzó tulajdonsága az, hogy támogatja a csatlakozóikat elrejtő, ASUS BTF/MSI Project Zero szériás deszkákat.


[+]

A 481 mm magas, 230 mm széles, valamint 474 mm mély, 7 bővítőhelyes megoldást az idei CES-en villantották meg először, és balról edzett üveglappal fedett, kétkamrás belsejében 170 mm magasra nőtt processzorhűtő fér el az elülső radiátor meglététől függően 360 vagy 410 mm hosszú videokártya társaságában. A feketében, illetve fehérben egyaránt készülő géplak 2,5 hüvelykes meghajtóból maximum hatot, 3,5 hüvelykesből pedig kettőt tud elszállásolni, arra azonban célszerű figyelnünk, hogy az alul megtelepedett kombókeret kivétele nélkül a tápegységünk legfeljebb 170 mm hosszúra nyúlhat.


[+]

A beépíthető ventilátorok száma hét, amelyekből négy darab, fénydiódákkal meghintett, szabályozható fordulatszámú példányt (három 140 mm-es SickleFlow 140 ARGB PWM, egy 120 mm-es CF120 ARGB) tartozékként megkapunk, és jár melléjük pluszban egy PWM/ARGB hub is. A tervezők persze a vizezés elkötelezett híveiről sem feledkeztek meg, hiszen három radiátor részére alakítottak ki felfogatást az acélvázban, amik közül egy 420 mm-esre, egy másik meg 360 mm-esre hízhat.


[+]

Az alaplapi tálca hátoldalán 33-35 mm-es térrész van a vezetékdzsungel elfésülésére, és míg a frontot szinte teljes egészében FineMesh fémháló uralja, addig hardvereink tisztaságára két porszűrő betét vigyáz. A 2 éves garanciával 100 fontra taksált konstrukció tetőlemezének jobbján összegyűlt előlapi kivezetések egy USB 3.2 Gen 2x2 Type-C kapuban, két USB 3.2 Gen 1 Type-A konnektorban és egy 3,5 mm-es kombójackben merülnek ki.

Előzmények

Hirdetés