A Corsair új székében megejthetjük a délutáni sziesztánkat is

A fém alapokra építkező modell támlája vízszintesbe dönthető, és a kétfajta kárpitot két színopció egészíti ki.

A Corsair útjára indított egy 120 kilogramm teherbírású forgószéket, ami kétféle huzattal – szövettel, illetve szintetikus bőrrel – választható, és TC200 Fabric, valamint TC200 Leatherette néven kerül listázásra. A versenyülésekre hasonlító dizájnú, acélvázas ülőalkalmatosság lélegző kárpitozásától függetlenül feketében és fehér/világosszürkében készül, miközben Class 4-es gázliftje 75 mm-es görgőkkel megtűzdelt, porfestett lábcsillagba fut, amely a tartósság érdekében szintén acélból van.

Balról jobbra: a Corsair TC200 Fabric és TC200 Leatherette székek párosai Balról jobbra: a Corsair TC200 Fabric és TC200 Leatherette székek párosai Balról jobbra: a Corsair TC200 Fabric és TC200 Leatherette székek párosai Balról jobbra: a Corsair TC200 Fabric és TC200 Leatherette székek párosai Balról jobbra: a Corsair TC200 Fabric és TC200 Leatherette székek párosai [+]

A 83 cm magas és 53 cm széles háttámla 90-től egészen 180 fokig dönthető, a nagy sűrűségű habszivacs deréktámasz mellé pedig egy leszedhető, memóriahabbal töltött nyakpárnát kapunk. A 45,5 cm-es ülésmélységgel rendelkező megoldás karfája négy irányban állítható (4D), és az összeszerelése nem csak egyszerű, de semmilyen extra szerszámot nem igényel.

[+]

A fejtámláján hajós logóval díszített, 2 évre szóló garanciával megtámogatott bútordarab 400 dolláros áron már megvásárolható a vállalat webshopján keresztül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés