Hirdetés

Visszafogott ház visszafogott árral a DIYPC futószalagjairól

A gyártó egy nem túl feltűnő, RGB LED-ekkel megvilágított házat szabadított a vásárlókra.

Bővítette egyébként igen sok tagot számláló házkínálatát a DIYPC, legújabb modelljük a DIY-Line-RGB nevet kapta. A 475 x 453 x 218 milliméteres méretek legfeljebb ATX méretű alaplapok fogadását teszik lehetővé, amelybe ideális esetben 7 bővítőkártya szerelhető. Az eszköz fő alapanyaga az acél, ezt oldalt egy 4 mm vastag edzett üveg ablak, valamint az előlapon végig futó LED csík töri meg.


[+]

Az üresen 9 kg tömegű gépház kétkamrás kialakítást kapott, ahol alulra kerül a tápegység és kettő darab 3,5 hüvelykes merevlemez, míg a maradék kettő darab 2,5 hüvelykes adattároló az alaplaptálca hátoldalára, annak is az előlaphoz közelebbi felére rögzíthető. Ezen az oldalon a mérnökök 28 mm helyet hagytak az oldallap alatt, ekkora területen kell megoldanunk a kábelek elvezetését.


[+]

A tápegység feletti szekció széltében legfeljebb 395 mm hosszú grafikus kártyák beszerelését teszi lehetővé, a processzorhűtő magasságát pedig 180 milliméterben limitálják. A rendszer hűtését gyárilag egy darab, 120 mm átmérőjű, RGB LED-ekkel megszórt ventilátor végzi a hátoldalon, a csomagban pedig találunk egy kontrollert, amelynek segítségével tovább bővíthetjük a hűtésre szolgáló eszközöket. Fentre kettő 120, illetve 140 milliméteres légkavaró kerülhet, az előlap mögé pedig ugyanezekből a méretekből akár három is. Utóbbi helyére vízhűtéshez tartozó radiátort is tehetünk, ennek maximális hossza 240 mm. A tápegység felső takarólemezén további két 120 milliméteres légkavaró számára alakítottak ki helyet.


[+]

Az I/O panel USB 2.0, 3.0 és 3,5 milliméteres jack csatlakozókat vonultat fel, típusonként kettőt. A DIYPC DIY-Line-RGB már rendelhető a gyártó partnereitől, árcéduláján a 90 dolláros összeg szerepel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • DIYPC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés