EISA díjas Canon termékek

A Canon  termékei is taroltak. Az 500D a legjobb belépőszintű dSLR fényképezőgép, az 5D Mark II a legjobb félprofi tükörreflexes fényképezőgép, a PIXMA Pro9000 Mark II pedig a legjobb fotónyomtató lett.

Canon EOS 500D

Az EOS 500D egy kivételesen jó dSLR gép mind a kezdő mind pedig a haladó fotósok számára. A díjat többek között a kiemelkedően jó Live View rendszerrel, a nagyméretű és nagy felbontású LCD kijelzővel, a magas ISO értékek használata esetén is alacsony zajszinttel, és a jó minőségű HD videó felvétellel indokolták.

Canon EOS 5D Mark II

Az EOS 5D Mark II méltó utódja az 5D-nek. A kulcsfunkciók nem változtak; a full-frame szenzor, amely egy viszonylag kisméretű vázban kapott helyet, ám új innovatív szenzortisztító és pormentesítő rendszer is beépítésre került, továbbá az 1080p felbontású HD videók felvétele mellett sem mehetünk el szó nélkül. A pixelek számának 21 millióra növelése mellett a zajszintet is csökkenteni tudták a Canon mérnökei az 5D-hez képest így ez mindenképpen előnyére vált a díjazott modellnek.

Canon PIXMA Pro9000 Mark II

Ez az A3+ tintasugaras nyomtató a 48-bites feldolgozásnak köszönhetően a színek sokkal szélesebb skáláját képes papírra vinni, továbbá lehetőséget biztosít a fotósoknak a közvetlenül RAW-ból való nyomtatásra. Utóbbit a Canon DPP szoftvercsomagja teszi lehetővé.  A 2 pl-es cseppnagyságnak köszönhetően a legapróbb részletek is tökéletesek lesznek a nyomatokon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Canon

Azóta történt

Hirdetés