Hirdetés

Englide: csendre hangolt házhűtők

Az Englide friss versenyzőként vág bele a számítógépes hűtéstechnikába. A múlt évben alapított, magyar székhelyű cég első termékei a házhűtő ventilátorok piacára neveznek. A vállalat elmondása szerint a modellek kifejlesztésénél maximális figyelmet fordítottak a zajszint minimalizálására, így közel hangtalan készülékeket sikerült megteremteniük.


Englide n.zero és n.zero classic

Az Englide hűtőventilátorait egyelőre az n.zero és az n.zero classic család képviseli. Előbbi divatosan modern kinézettel, utóbbi pedig hagyományos, fekete kialakítással fog hódítani. A kétféle méretben kapható légkavarók közül a 80 mm-es szélességgel és 25 mm-es magassággal rendelkező modelleket egy 1500 fordulat/perces motor hajtja, mely 17 dBA zajszint mellett képes 19,2 CFM légszállításra. A 120 x 120 x 25 mm-es változat szintén 17 dBA zajszintet produkál, ehhez a motor percenkénti fordulatszámát 980-ra kellett csökkenteni, viszont a légszállítás a nagyobb lapátoknak köszönhetően így is 36 CFM-re nőtt.

A 80 és a 120 mm-es n.zero classic 1200 és 1800 forintos áron vásárolható meg, míg a 120 mm-es n.zero légkavaróért 2400 forintot kell majd fizetni. A cég termékpalettáját a v.zero elnevezésű, szilikonos rezgéscsillapítókat tartalmazó csomag teszi teljessé, mely 500 forintba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés