Miniképernyős, VIA-s Epomaker billentyűzet jött a kábelmentes szegmensbe

A megfizethető, szivacsokkal jól megpakolt modell ötfajta kapcsolóval és kétféle színösszeállítással/kupakprofillal szerezhető be.

Az Epomaker nemrégiben felfrissítette a TH80 szériás klaviatúráinak kínálatát, és (nettó) 100 dolláros áron piacra dobta a 75 százalékos kivitelben feszítő, vezeték nélküli TH80 Pro V2 VIA-t, amit szürke/feketében, illetve színes/mintás billentyűsapkákkal feldobott, retrós csontfehérben egyaránt választhatunk.


[+]

A gasket mountos periféria öttűs gyorscserés foglalataiba lineáris karakterisztikájú Epomaker Mulan (3,8/2 mm, 47/60 gF), Flamingo (3,8/1,5 mm, 47/60 gF), Wisteria Linear (3,6 mm/2,2 mm, 45 gF) és halkított/lineáris Sea Salt Silent (4/2 mm, 35/50/60 gF) vagy taktilis Budgerigar (3,8/2 mm, 47/55/60 gF) switch-eket kérhetünk, amelyeknek szárain Cherry (fehér) vagy SA-szerű profillal (fekete) rendelkező, fényt át nem eresztő dye-sub PBT kupakok ülnek.


[+]

A déli tájolású RGB LED-ekkel érkező megoldás flex cutos polikarbonát plate-et kapott, és ABS műanyagból lévő készülékháza öt rétegnyi csillapítást rejt. Az összesen három szinten állítható dőlésszögű, plate-hez rögzített stabilizátorokkal szerelt konstrukció jobb felső sarkában egy 1,14 hüvelykes LCD kijelző található, amire rendszer-, valamint tasztatúrainformációkat, személyre szabott logókat, esetleg animációkat rakhatunk ki az Image Custom Toollal, és nevéhez hűen támogatja a VIA programozást, ha a megfelelő JSON fájlt (USB, 2,4 GHz) manuálisan importáljuk a szoftverbe.


[+]

Egy említést talán megér, hogy a kurzornyilak szomszédságában ücsörgő, kulcsot formázó ábrával díszített elem mágnesesen ragaszkodik a helyéhez, így utólag más hasonszőrű kiegészítőre is lecserélhető, ha úgy tartja kedvünk.

Oldalról jól megfigyelhetők a színenként eltérő kupakprofilok.
Oldalról jól megfigyelhetők a színenként eltérő kupakprofilok. [+]

A 3000 mAh-s akkumulátorral táplált apparátus 1,8 méteres, harisnyázott/kötegelős USB Type-C/Type-A (töltő)kábelével, 2,4 GHz-es rádióval, továbbá 5.0-s Bluetooth-szal képes kommunikálni a gépünkkel, és míg az előbbi kettőnél 500 Hz-es polling rate-tel dolgozik, addig az utóbbinál a szokásos 125 Hz-et tudja biztosítani. Az üzemmódok között egyetlen mozdulattal válthatunk a hátul megülő, háromállású reteszkapcsolónak hála, ami mellett egy vevőegység számára kihelyezett tárolórekesz figyel.


[+]

Az US ANSI kiosztású, 79 gombos termékhez egy kupak- és kapcsolószedő kombószerszám, illetőleg három extra switch jár tartozék gyanánt, ám ha a sötétebb verziót tesszük kosárba, hét darab (sárga) bónuszkupakot is tartalmaz a csomag.


[+]

Előzmények

Hirdetés