Érdekes LogiLink kiegészítők érkeztek

A LogiLink újfent piacra dobott már érdekes kiegészítőt, melyek közül az LP formátumú mikrobarázdás hanglemezeket támogató lemezjátszó és digitalizáló igazán jó szolgálatot tehet sokaknak, hiszen a korábbi kedvelt hanganyagok újra meghallgathatók, vagy akár le is menthetők modernebb MP3 formátumba.

LogiLink UA0196
LogiLink UA0196

A hangerőszabályzóval is rendelkező terméket USB-n keresztül lehet PC-hez vagy Mac gépekhez kötni, amelyen keresztül a digitalizálás megtörténhet. Ezzel persze nem kötelező élni, hiszen lejátszóként is funkciónál, a hangot pedig sztereó RCA kimeneten keresztül biztosítja. A lemezlejátszás sebessége egyébként három fokozatban állítható: 33, 45 és 78 rpm.

A fentebb részletezett UA0196 jelzésű termék ára 14 900 forint lesz.

A LogiLink másik újdonsága a PA0063 jelzésű USB-s póttöltő, mely kifejezetten jó szolgálatot tehet, ha esetleg váratlanul lemerülne bármelyik USB-ről tölthető hordozható eszközünk.

LogiLink PA0063
LogiLink PA0063

A 12000 mAh kapacitást kínáló termék maximum 10 wattos teljesítmény leadására képes, vagyis minden olyan eszközhöz használható, amelyek hivatalosan is tölthetők az USB felületen keresztül, illetve az iPadekkel és pár nagyobb fogyasztású tablettel is megbirkózik. A töltöttségi állapotot egy LCD kijelző mutatja, így a felhasználót nem érheti váratlan meglepetés.

A LogiLink póttöltőjéért 15 200 forintot kell fizetni.

Előzmények

Hirdetés