A testreszabhatóság mintapéldája lett az ErgoDox EZ Glow

Az új modell külsőleg és belsőleg is teljesen a felhasználó igényeihez tud igazodni.

A 2015-ben sikeresen lezajlott Indiegogo kampányban mutatkozott be a kanadai ErgoDox első terméke, az EZ névre keresztelt, két darabból álló mechanikus billentyűzet. Azóta több kiadást is megélt az eszköz, a Shine után most leleplezték a Glow verziót, amely a két részegység alján elhelyezett RGB LED szalagról kapta a nevét. Ezek színét és effektjeit a kapcsolók alá forrasztott fényforrásokkal együtt, a nyílt forráskódú QMK firmware segítségével vezérelhetjük saját szájízünk szerint.


[+]

A Tai-Ho által szállított gombkupakok teljesen egyformák, ennek köszönhetően rendezgetésük közben nem leszünk rákényszerítve a szabványos kiosztásokra. A kupakok alatti cserélhető kapcsolók a Kailh-tól származnak, megrendeléskor választhatunk Brown, Copper, Silver, Gold és Thick Gold variánsokból is, így szinte nincs olyan igény, amit ne tudnának lefedni.


[+]

A billentyűzethez az opcionális csuklótámaszon felül vásárolhatunk egy készletet is, amelynek segítségével 3 ponton is szabadon állítható lesz a magasság. A fekete és fehér színekben választható ErgoDox EZ Glow 299 dollárért rendelhető elő a gyártó weboldaláról, a szállítást várhatóan novemberben kezdik meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés