Érkezik a TP-Link belépő AC-s routere

A kínai TP-Link nemrég, a Computex kiállításon mutatta be az IEEE 802.11ac szabványú Wi-Fi termékkínálatának csúcsmodelljeit, az Archer C9 és D9 útválasztókat, ám most bejelentett Archer C2-vel a kínálat másik végét fogják meg, azaz a belépő szintet célozzák meg.


[+]

Az AC750 Wireless Dual Band Gigabit Router jelzésű, cserélhető dupla antennás útválasztó 733 Mbps kombinált sávszélességet kínál, ami elméletben 300 Mbps tempót jelent a 2,4 GHz-es sávban, és 433 Mbps-t az 5 GHz-es frekvencián. Bármelyiket is választjuk, mindkettőn van lehetőség publikus vendég SSID-k létrehozására is. Szerencsére a C2 esetében nem spóroltak az Ethernet kapukkal, így a WAN/Internet és a LAN portok mindegyike képes a gigabites átvitelre.


[+]

Az USB port is alapfelszereltség, noha szabványát tekintve csak 2.0-s, de a nyomtatók és adattárak megosztását és a szerverfunkciókat (FTP, Samba, média, printer) egyaránt támogatja. Szintén támogatott az IPv6, a szülői felügyelet funkció, az IP-alapú sávszélesség-korlátozás és az alapszintű tűzfalfunkciók.

A TP-Link Archer C2 már felbukkant a boltokban 22 ezer forint körüli áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés