Friss részletek derülhetnek ki a HoloLens 2-ről

A következő hónap folyamán esedékes Mobile World Congress alkalmával sajtóeseményt tart a Microsoft, és úgy fest, hogy a Hololens 2-ről derül majd fény némi információra.

A február 24-ére datált rendezvényen tiszteletüket teszik a szoftveróriás vezetésének tagjai is: jelen lesz a cégvezető Satya Nadella, Technical Fellow Alex Kipman és Julia White CVP társaságában.

A Windows Phone rolójának lehúzását követő években a vállalat kerülte a Mobil Világkongresszuson való szereplést, így most kissé szokatlan a barcelonai jelenlét. Igaz, hogy már jó ideje munkálkodnak az újgenerációs, Syndey kódnévre hallgató HoloLens headseten, mely nagyobb látószöget ígér amellett, hogy sokkal könnyebb lesz, és használata is kényelmesebb lesz elődjénél. A HoloLens 2-be az egyedi mesterséges intelligencia chippel karöltve szintúgy beépítésre kerül a legújabb Kinect szenzor, és már arról is felröppentek a pletykák, hogy a Qualcomm Snapdragon 850 processzor révén az apparátus csatlakozhat az ARM-hajtotta eszközök csoportjához.


[+]

A Microsoft sajtómeghívója nem közöl bővebb részleteket azzal kapcsolatban, hogy mit várhatunk tőlük február végén. Mivel Julia White vezeti a firma felhős platformjának menedzsmentjét, valószínű, hogy ezzel az ágazattal kapcsolatos terveikből szintén kaphatunk ízelítőt a 2019-es évre vonatkozóan.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés