Fémházzal érkező, kompakt wireless billentyűzet a Gamdiastól

A vállalat új modellje egyszerre három géphez köthető hozzá, és egy rakás bónusz kupak jár mellé.

A Gamdias egy 65 százalékos kivitelű, mechanikus klaviatúrával, a Hermes M4 Hybriddel frissítette fel kínálatát, amely rádiófrekvenciával, Bluetooth interfésszel, illetve a telepek töltésére való, 1,6 méter hosszúságú, fonott USB Type-C/Type-A kábellel vezetékes módban egyaránt használható.


[+]

Az állítható dőlésszögű, alumíniumvázas periféria feketében és fehérben feszítő (valószínűleg kettős fröccsöntésű ABS) kupakjai alatt a gyártó lineáris karakterisztikájú Red kapcsolói húzták meg magukat, amik a képek tanúsága szerint Cherry szárakat kaptak.

[+]

Természetesen a gombonként címezhető, 16,8 millió színű RGB világítás sem maradhatott ki, ami 18 effektet tud, fényereje öt léptékben szabályozható, a belső memória pedig 64 kB-os. Az üzemmódok között a hátul megtelepedett reteszkapcsolóval válthatunk, miközben a 3000 mAh-s akkumulátor 2,4 GHz-cel legfeljebb 266 órás üzemidőt ígér, noha ez leoltott LED-ekkel értendő. A polling rate madzaggal maximum 1000, rádióval 500 Hz lehet, és az extra funkciókat a szokásos módszerrel, azaz az Fn + [gomb] kombinációkkal érhetjük el.


[+]

Az egyelőre ismeretlen vételárú, 563 grammos holmi szoftverből makrózható, és grátiszként tizenöt fekete, illetve egy fehér billentyűsapkát, plusz egy olcsóbb fajta kupakszedő csipeszt halászhatunk majd elő a dobozából.

Előzmények

Hirdetés