Hirdetés

Gamerfülekre lő az ASUS

A ROG Strix Fusion 300 fejhallgató azt ígéri, zárt kivitele ellenére hosszú órák alatt sem izzadunk alá.

Új headset-sorozatot készül piacra dobni az ASUS, ROG Strix Fusion néven, és ennek első tagja a most megjelent Fusion 300-as modell. Ami a lényeget illeti, egy USB és 3,5 mm-es jack csatlakozókkal szerelt fejhallgatóról van szó, amelynek belsejében az ASUS 50 mm-es, neodímium mágneseket használó hangszóróit találjuk. A készülék 32 ohmos impedanciával rendelkezik és 20 Hz-20 kHz közötti frekvenciaátmenetet kínál a gyári specifikációk szerint, míg az egyirányú (unidirectional) mikrofon 50 Hz-10 kHz közötti tartományban dolgozik, -39 dB-es érzékenységgel. Elektronikus trükkökből virtuális 7.1-es térhatású hangot, és 2017 örömére LED-es kivilágítást is kapunk, ami ugyanakkor meglepetésünkre nem Aura Sync kompatibilis, sőt az RGB fényekről is le kell mondani.


[+]

Fontos jellemzője ugyanakkor a zárt rendszerű Strix Fusion 300-nak a kényelem: a fület körülölelő fejhallgatóról van szó, az ASUS külön kiemelte, hogy a hangokat jól szigetelő kagylók speciális, lélegző anyagból és bőrből készülnek, és azt ígéri, hogy a megszokottnál hosszabb ideig marad kényelmes a viseletük. A két méteres, szövetborítású kábellel szerelt headset tömege 360 gramm, bolti megjelenése pedig jövő hét végén várható, ajánlott ára 42 900 forint.

Frissítés: a fejhallgató mellé a csomagban egy pár tartalék fülpárna is jár, így könnyen cserélhetjük az eredetit, ha az elhasználódna.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés