Hirdetés

Gyors újraírásra képes az ASUS CD-írója

Az ASUSTeK nemrégiben kezdte meg CRW-5232AS típusjelű CD-író/újraíró meghajtójának forgalmazását. A drive 52x sebességgel írja a CD-R, és 32x sebességgel a CD-RW lemezeket. A gyártó állítása szerint az felhasznált egychipes (több áramkör funkcionalitását integráló) vezérlőelektronikának köszönhetően sikerült a meghajtó méretét csökkenteni, amely így kisebb a standard íróknál, 19,7 cm helyett 17,4 cm mély.

A gyártótól megszokott módon ez a modell is támogatja a FlextraLink, FlextraSpeed és DDSS II technológiákat. A FlextraLink a buffer kiürüléséből származó hibák ellen véd, a FlextraSpeed a felhasznált lemeznek megfelelően állítja be az írási sebességet, míg a DDSS II-nek köszönhetően csökken a készülék rázkódása és az így kibocsátott zaj.

A 2 Mbyte bufferrel ellátott CRW-5232AS 4x és 52x sebesség között támogatja az egyszeri írást, 4x és 32x sebesség között az újraírást, és legfeljebb 52x CD-olvasóként használható. A meghajtó fekete színű változatban is megvásárolható, a gyártó a Nero CD-író szoftver legújabb verzióját és a Cyberlink médialejátszó alkalmazását mellékeli hozzá, egy-egy üres 52x CD-R és 32x CD-RW lemez társaságában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés