Dokkolós otthoni hangrendszert tesz elérhetővé Európában is a Harman/Kardon

A Harman/Kardon bejelentette, hogy Európában is piacra dobja otthoni audiorendszerét, az MS 150-t. A sztereó megoldások nagy múltra tekintenek vissza a cég életében, hiszen fél évszázada már, hogy bemutatták az első ilyen jellegű modelljüket.

Harman/Kardon MS 150
Harman/Kardon MS 150

De persze az MS 150 abszolút a mai igényekhez igazított eszköz. Rendelkezik integrált dokkolóval, amely az Apple termékek (iPhone/iPod) fogadására képes, a frontfelületen pedig helyet kapott egy CD-lejátszó is. Természetesen az USB porton keresztül egyéb lejátszók, illetve adattároló egységek is csatlakoztathatóak hozzá, és képes az ezeken található MP3, illetve WMA zeneszámok közvetlen lejátszására is. Integrált tunerjének köszönhetően rádiózásra is alkalmas, és biztosítja az RDS információk kezelését, valamint megjelenítését.

A két darab 30 wattos bass reflex rendszerű hangszóróval megtámogatott készüléken található egy mélynyomó csatlakoztatására szolgáló ajzat, illetve két fejhallgató csatlakozó is. Ezen kívül kapott egy beépített órát is, így ébresztőóraként is funkcionálhat. A visszafogott eleganciát sugárzó modell annak ellenére valószínűleg nem lesz slágertermék Magyarországon, hogy a márkának van hivatalos képviselete itthon. 689 dolláros ára a köztudottan igen árérzékeny magyar piacon meglehetősen soknak tűnik első pillantásra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés