Hirdetés

A Hisense óriási televízióval támadja az európai piacot

A 100U7K 100 hüvelykes, Mini LED háttérvilágítású VA panelt kapott.

A Hisense a jelek szerint elirigyelte nagy riválisa, a TCL sikereit a gigantikus képátlójú televíziók kategóriájában. A kínai cég ugyanis bejelentette, hogy egy hatalmas televíziót dob piacra Európában.

Ez a 100U7K névre hallgató modell, amelybe egy saját fejlesztésű, Mini LED háttérvilágítási eljárással megtámogatott VA LCD panel került. A kijelző 4K-s, azaz 3840x2160 képpontos, biztosítja a nagy dinamikatartományú tartalmak visszaadását, és mivel a csúcs fénysűrűség 1600 cd/m², ezért jó eséllyel a HDR effektus igen látványos. A maximális képfrissítési frekvencia 144 Hz, továbbá támogatja az AMD FreeSync Pro technológia használatát.

A fejlesztés a cég saját, VIDAA U7.0 nevű smart platformját kapta meg, amelynek alkalmazáskínálata szűkös, és a fontos tartalomszolgáltató applikációk közül néhányat nem is tartalmaz. Kiemelendő a 2.1 csatornás, két 15 wattos hangszóróból és egy 20 wattos mélysugárzóból álló integrált hangrendszer, amely az átlagosnál valószínűleg egy fokkal erőteljesebb megszólalást produkál. A Hisense 100U7K ajánlott fogyasztói ára 3500 euró, azaz mintegy 1 350 000 forint.

Előzmények

Hirdetés