Hőmérséklet-ellenőrző rendszer PC-kbe

Funkcionalitás és jó dizájn - ezt a két dolgot ígéri egyetlen készülékben a Levicom. A SysGuard III alumínium-akril "optikát" használ és bármilyen 5,25-colos meghajtóhelyre befér. Az eszköz fő feladata a processzor, a merevlemez és a rendszer hőmérsékletének figyelése, ellenőrzése. A ventilátorszabályozó maximum hat 80- vagy 120 mm-es légforgató fordulatszámát tudja szabályozni.


Forrás: www.chip.de

A készülék előlapján ezen kívül találunk még két USB 2.0- és egy Firewire-portot, egy audiokimenetet és egy mikrofoncsatlakozót. A drágább változat 60 euróval kerül többe, ám ezért pluszban kapunk egy multifunkciós memóriakártya-olvasót, amely elboldogul a CompactFlash Typ I és II, a Smart Media, az SD-Card, a Memory Stick és a Toshiba (IBM) Microdrive adattárolókkal. Az xD-Picture-kártyákat viszont nem ismeri ez a meghajtó. A kártyaolvasó nélküli változat ára 40 euró.

A Levicom(.de) site-ot böngészve feltűnik, hogy a gyártó egy igencsak telített piacon igyekszik megélni, ahol többek közt az egyik korábbi hírünkben említett Innovatek is konkurenciája, ismerve azonban a vásárlók lelkesedését az effajta bizgentyűk iránt, a próbálkozás nem feltétlen esélytelen.. Noha ilyesmi eszközöket lassan már egyenesen az alaplap mellől emelhetünk ki egy-egy igényesebb darabot feltételezve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés