Hirdetés

Hőmérsékletre reagálva változik a Thermaltake új CPU blokkjának világítása

A Pacific W7 Plus DIY vízhűtéses rendszerbe építhető blokkja 12 címezhető RGB LED-et tudhat magáénak.

A Thermaltake neve legutóbb tavaly nyáron szerepelt vízhűtéssel kapcsolatos hírben, de legújabb sajtóközleményük láttán lelkesen ragadtunk billentyűzetet, ugyanis nem csak egy egyszerű CPU blokkról, hanem egy RGB-s blokkról rántották le a leplet.


[+]

A Pacific W7 Plus névre keresztelt eszköz egyedileg épített vízhűtéses rendszerekbe építhető, ehhez az átlátszó fedlapon elhelyezett két darab negyedhüvelykes csőcsatlakozó lesz segítségünkre. Ha esetleg az lenne életünk vágya, hogy az éjszaka közepén, sötétben szereljünk vízhűtést, az sem fog problémát okozni, ugyanis a blokk tetején 12 darab ARGB LED sorakozik kör alakban elrendezve, melyeket a gyártó saját, TT RGB Plus nevű szoftverén belül vezérelhetünk.


[+]

A blokk érdekessége, hogy egy beépített hőmérő szenzorral is ellátták, mely együttműködik az előbb említett programmal, és segítségével a megszokott effektek mellett akár a hűtőfolyadék hőmérsékletének függvényében változó színeket is beállíthatunk. A 93,4 x 93,4 mm alapterületű, 22 mm magas egység egyébként mikrocsatornákkal ellátott, nikkelezett réz alappal rendelkezik, ilyen szempontból tehát semmi forradalmit nem mutat a konkurenciához képest.

A Thermaltake Pacific W7 Plus az összes, ma is forgalomban lévő processzorfoglalattal kompatibilis (beleértve az Intel LGA 1200-at és az AMD AM4-et is), a vásárlással azonban egyelőre várnunk kell – annyi azonban biztos, hogy (kiindulva a tajvani árból) nagyjából 140 eurós vételárra számíthatunk.

Előzmények

Hirdetés