Hirdetés

A sünök egyetértőn bólintanak az ASRock Z790 PG Sonic alaplapjára

Sega feliratokra ugyan nem bukkantunk, mindenesetre nem kizárt, hogy egy limitált darabszámú, ázsiai piacra szánt megoldásról van szó.

Szeptember derekán cikkeztünk az ASRock érkező, Intel Z790 vezérlőhidat használó alaplapjairól, melyek között volt olyan, ami egy eddig nem látott széria képviselőjeként debütál. Az egyik ilyen modell a Z790 PG Sonic, és be kell valljuk, hogy nem gondoltuk volna, hogy e névnek bármi köze lehet a Sega legendás kabalájához, azaz Sonic-hoz, pedig van!


(forrás: @momomo_us Twitter) [+]

Egy notórius twitteres szivárogtató – @momomo_us – a napokban fellelt némi képanyagot az előbb említett deszkáról, amely úgy fest, hogy a 14+1+1 fázisos Dr.MOS VRM-mel szerelt, DDR5-ös Z790 PG Riptide-on alapszik, ám a külső megjelenését számottevően átdizájnolták. A fekete/kék színsémát a fekete/kék/ezüst váltja fel, és a villámgyors sün logója a chipseten megtelepedett bordázaton figyel.


(forrás: @momomo_us Twitter) [+]

A szélsebes iramot szimbolizáló kék csíkok átlóban futnak, és nem csupán az M.2, illetve a tápellátó áramköröket hűtő bordákról köszönnek ránk vissza, hanem a NYÁK-on is tiszteletüket teszik. Az ikonikus figurát főszerepeltető játékokból ismert, begyűjtendő gyűrűk egy példánya ugyancsak ott virít a fix I/O pajzs audio jackeket tömörítő vége felett, de a lapot megfordítva nyugtázhatjuk, hogy a túloldalról sem hiányzik Sonic barátunk monokróm ábrája.


(forrás: @momomo_us Twitter) [+]

Az ATX formátumú, 2,5 Gbps-os Killer E3100G LAN-nal szállított konstrukciót egyelőre nem listázza a gyártó, azonban a hardveres specifikációi változatlannak tűnnek a kommersz verzióhoz képest, így a részletek után érdeklődőknek javasoljuk, hogy vessenek egy pillantást annak hivatalos termékoldalára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés