Hirdetés

Intel alaplap kétféle színben

Az Intel néhány napon belül megkezdi az asztali PC-kbe szánt alaplapjai között jelenleg csúcsmodellnek számító D955XBK egy új változatának szállítását. Bár a vállalat egyidejűleg egy BIOS-frissítést is bejelentett, két verzió között sem funkcionalitásban, sem a felépítésük tekintetében nem lesz semmiféle különbség – egyedül színük fog eltérni, a vásárlók ugyanis ezentúl a hagyományos fekete helyett kék nyomtatott áramköri lapra épülő alaplapot is választhatnak.

Az Intel ezzel a lap fő célközönségének tekinthető játékosok és persze a modderek kedvében kíván járni, akik nemcsak a teljesítményért hajlandóak jelentős összegeket kifizetni, de legtöbbször gépük kinézete is olyan fontos szempont számukra, amelyért hajlandóak pénzt áldozni.

Az Intel egyébként nem gyárt saját üzemeiben alaplapokat, ezt a feladatot külső beszállítókra bízza, melyeknek természetesen szigorú minőségbiztosítási feltételeknek kell megfelelniük, hogy termékeik a legnagyobb félvezetőgyártó márkaneve alatt jelenhessenek meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Előzmények

Hirdetés