Hirdetés

Ismét videós médialejátszóval rukkolt elő az X-Micro

260 000 szín megjelenítésére képes, 1,5 hüvelyk képátlójú, 128 x 128 pixel felbontású OLED-kijelzővel látták el az X-Micro legújabb médialejátszóját, mely az új trendnek megfelelően – a kijelző révén – zeneszámok vagy rádió hallgatása mellett képeket és videoklipeket is megjeleníthet. A szétcsúsztatható mobiltelefonokra külsejében kísértetiesen hasonlító X-VDO MP4 F610 lejátszót minden, kategóriájában megszokott képességgel vagy extrával felvértezték, így adott az MP3 és WMA támogatás, a készülék továbbá beépített FM-rádióval, valamint hangszínszabályozóval is rendelkezik.

A 4,4 x 7,6 x 1,6 centiméteres méretekkel rendelkező készülék - bár képes videók lejátszására -, a fájlokat csak egy speciális, saját formátumban fogadja, így az MPG és WMV anyagokat a megtekintéshez először is át kell konvertálnia a felhasználónak; az ehhez szükséges szoftver megtalálható a készülékhez mellékelt CD-n. Az 512 MB, 1 GB és 2 GB kapacitással kapható lejátszó lítiumion akkumulátorával 18 órányi lejátszási időt ígér a gyártó, igaz, az nem derül ki, hogy ez az intervallum zene- vagy videolejátszásra vonatkozik-e.

Az X-Micro X-VDO MP4 F610 hamarosan megjelenhet a hazai boltok kínálatában is, a készülék ára ugyanakkor egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés