Hirdetés

Könnyen szerelhető, ízléses miditorony a Jonsbo fémjelzésével

A szokás szerint visszafogottan elegáns, dupla panorámás modell belseje egy az egyben kiszedhető.

A Jonsbo legújabb háza megmaradt a gyártó letisztult dizájnfilozófiájánál, illetve minőségi anyaghasználatánál, és rögtön három színben érkezik a porondra; bemutatkozik a fekete U6 Black, az ezüst U6 Silver, valamint a fehérben feszítő U6 White.


[+]

A 479 mm magas, 228 mm széles és 448 mm mély, 7 bővítőhelyes megoldás 0,8 mm vastagságú acélváza a hátul található fogantyúknak hála egyetlen mozdulattal kihúzható az 1,8 mm vastag alumínium panelekből, kétoldalt pedig edzett üvegpanelekből álló burkolatból.


[+]

Míg a processzorhűtők 167 mm-es magasságig, addig a videokártyák az előre szerelt ventilátorok függvényében 320-től 345 mm-es hosszúságig férnek el a Mini-ITX, microATX, továbbá ATX formátumú alaplapok elszállásolására felkészített, kétkamrás beltérben, és a hardverek hőmérsékleti mutatóinak féken tartásában legfeljebb hat légkavaró segédkezhet.


[+]

A vizes rendszerek híveire is gondoltak a tervezők, ugyanis az egy USB Type-C konnektort, egy USB 3.0 aljzatot, meg egy 3,5 mm-es jacket felvonultató, minimalista frontba egy 240, 280 vagy 360 mm-es radiátort applikálhatunk be.


[+]

A perforált tetőlemezzel ellátott, üresen 9,5 kilogrammot nyomó géplakba egy 2,5, plusz két 3,5 vagy két 2,5 és egy 3,5 hüvelykes háttértároló pakolható, miközben a kábelrendezésben tépőzáras pántok asszisztálnak. A trió vételárait egyelőre nem tudni.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés