Jubileumot ünnepel a Mad Catz

A gyártó egy korlátozott példányszámban elérhető egérrel köszönti a cég fennállásának 30. évfordulóját.

A szóban forgó egér egy már piacon lévő megoldás "pimpesített" verziója és a R.A.T.8+ 1000 névre hallgat; a nagyérdemű rendelkezésére álló készlet mindössze 1000 darab rágcsálót foglal majd magába. Az első szembeötlő változás a már egy ideje kapható, "szimpla" R.A.T.8+-hoz képest a gyűjtői doboz, mely arra is alkalmas, hogy az eszközt stílusosan (ám egyszerűen) prezentálja a vitrinben.


[+]

A másik különbség az egyedi, matt fekete-króm külsőben keresendő, amibe helyenként egy kevéske arany szín is vegyül. A nehézsúly legfelső határain (145 gramm) tanyázó perifériát a gyártó szereti "szuperkönnyűnek" nevezni (tulajdonképpen egy szebb darab terméskőhöz képest valóban az), de április helyett már júliust írunk, így ezt egykedvűen engedjük el a fülünk mellett.


[+]

Akárhogy is, a patkány szíve továbbra is egy 16 000 cpi-ig skálázódó PixArt PMW 3389-es szenzor, a fő klikkek alatt pedig Omron mikrokapcsolók figyelnek. Elképzelhető, hogy japán darabokról van szó, de az esti mesébe illő, 50 milliós kattintásszám bizonyosan humbug. A Mad Catz kurzorkergetőinek egyik szexepilje a variálható burkolat szokott lenni, és ez most sincs másképpen: a csomaghoz kapunk cserélhető tenyér- és kisujj támaszt egyaránt.


[+]

A háromzónás, 16,8 millió szín megjelenítésére képes RGB fényorgona szintúgy tiszteletét teszi, míg a különféle profilokba (szám szerint négybe) elmentett beállításainkat belső memória tárolja el. A ketyere várhatóan még nyáron hozzáférhetővé válik, de a leendő árazással kapcsolatosan egyelőre nincs birtokunkban bővebb információ. Az azért szavatolható, hogy nem lesz olcsó mulatság.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés