Hirdetés

Két új ultrawide monitorral bővült a HP palettája

A 34 hüvelykes E344c manapság már hétköznapinak mondható 21:9-es képarányt kapott, míg a 43 hüvelykes S430c különcebb megoldás a maga 32:10-es oldalarányaival.

A HP a mai napon két ultraszéles monitort is bemutatott, a duó extrémebb tagja a 43,4 hüvelykes, hajlított VA panellel szerelt S430c. A 3840x1200 pixelt felvonultató megjelenítő 32:10-es képaránnyal büszkélkedhet, méretileg pedig akkora, hogy akár két 24 hüvelykes monitort is képes lehet helyettesíteni.

A 350 nites maximális fényerőre képes kijelző 99%-ban fedi le az sRGB színteret, legnagyobb érdekessége pedig az, hogy akár két külön, USB Type-C csatlakozóval ellátott eszközt is ráköthetünk, melyek képét egymás mellett egyszerre is láthatjuk. A két forráshoz ráadásul nem csak egy billentyűzetet és egeret használhatunk, de még a kettő közti másolás is megoldható, köszönhetően a HP DeviceBridge szoftvernek. A hátoldalon a már említett C típusú USB portok mellett DisplayPort és HDMI bemenetet, 3,5 milliméteres jack kimenetet, valamint egy négyportos USB 3.1 Gen1 hubot is találunk. A felső kávából előbújó webkamera Windows Hello kompatibilitást is kapott, szükség szerint pedig akár vissza is csúsztathatjuk a készülék házába.


[+]

A HP S430c november 4-én kerül a boltok polcaira, vételára 999 dollár lesz.


[+]

Jóval egyszerűbb modell a szintén friss terméknek számító E344c, melynek 34 hüvelykes, WQHD felbontású panelje 21:9-es képaránnyal büszkélkedhet, maximális fényereje pedig 400 nit. A 60 Hz-es képfrissítéssel megáldott monitor bemenetei közt szintén találunk HDMI-t, DisplayPortot és USB Type-C-t is, emellett három darab USB 3.1 Gen1 Type-A port is rendelkezésünkre áll arra az esetre, ha perifériákat vagy adattárolókat is csatlakoztathatnánk a kijelzőhöz.

Az E344c megjelenési dátuma október hetedik napja, árcéduláján az 599 dolláros összegre lehet számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Előzmények

Hirdetés