Hirdetés

Könnyű házba csomagolta az ASUS legújabb vezeték nélküli egerét

Az egyszerű megjelenésű TUF Gaming M4 Wireless kétféle csatlakozási módot is kínál.

Új vezeték nélküli egérrel lép piacra az ASUS, a TUF Gaming M4 Wireless pedig nem csak – viszonylag – alacsony tömege, de visszafogott dizájnja miatt is népszerű termék lehet.


[+]

A 2,4 GHz-es és Bluetooth LE kapcsolaton keresztül is kommunikálni képes, 126 x 63,5 x 39,6 mm-es periféria önmagában 62 grammot nyom a mérlegen, ami AA típusú elemet vagy akkumulátort használva is csak 86 grammig kúszik fel, de ez az érték csökkenthető, ha a mellékelt konvertert és egy AAA méretű elemet használunk energiaellátásra.


[+]

A matt felületű műanyag házba csomagolt egérben egy 12 000 DPI-s optikai szenzor kapott helyet, amelynek érzékenységét a görgő mögötti kapcsolóval menet közben is négy lépésben állíthatjuk, ezeket valószínűleg az eszközhöz letölthető szoftveren belül saját igényeinkre konfigurálhatunk. Az M4 Wireless az említett kapcsolón, a két fő gombon és a görgőn kívül további két, oldalt elhelyezett gombot kapott, ez, illetve magának a háznak a kialakítása is az oka annak, hogy a célcsoportot elsősorban a jobbkezes felhasználók jelentik.


[+]

Érdekesség még, hogy az egér megkapta az ASUS Antibacterial Guard névre keresztelt bevonatát, ami pozitív töltésű ezüst részecskék segítségével igyekszik megakadályozni a baktériumok elszaporodását a ház felületén.

Az ASUS TUF Gaming M4 Wireless piacra kerülésével kapcsolatos információkat a gyártó egyelőre nem hozta nyilvánosságra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés