Hirdetés

Lefelé lép szintet a Cooler Master „NR” szériája

Az NR200 a Mini-ITX lapokat pártolók számára jelent egy nem túl drága, szellős megoldást.

Az ATX-es NR600 és a microATX lapokat fogadó NR400 után megjelent a széria Mini-ITX-es verziója is, az NR200, amelynek acélból készült oldallapját alaposan kilyuggatták a jobb szellőzés érdekében, de létezik egy edzett üveggel szerelt verzió is, NR200P néven.


[+]

A 372 x 185 x 292 mm kiterjedésű, 18 liter térfogatú gépház külső burkolóelemeinek mindegyike szerszám nélkül leszerelhető, így egyszerűbben hozzáférhetünk a beltérhez, amelybe a Mini-ITX vagy Mini-DTX alaplap mellett maximum 155 mm magas processzorhűtőt és 330 mm hosszú, 3 slotot foglaló grafikus kártyát szerelhetünk. Tápegységből SFX formátumú példányokat választhatunk, de ha van 3D nyomtatónk, a gyártó által biztosított fájlok segítségével olyan keretet is készíthetünk az előlap mögé, amibe ATX-es tápegység is beszerelhető.


[+]

Adattárolóból összesen két 2,5, vagy egyetlen 3,5 hüvelykes példány rögzítésére van lehetőségünk, ám a képek tanúsága szerint az SSD számára fenntartott hely egyben az egyik (a kettőből) vízpumpa rögzítési helye is, ezt az alkatrészek összeválogatása során érdemes fejben tartani. Ahogy azt ebből már sejteni lehet, a házba vízhűtéses rendszereket is beépíthetünk, hátul maximum 92, oldalt 280, felül pedig 240 mm hosszú radiátorokat alkalmazva. A fejlesztések egyébként kiviteltől függetlenül két gyári ventilátorral érkeznek (az NR200-ban egy-egy 92, illetve 120 mm átmérőjű darab lakozik, míg üveges társában már két 120 mm-est találunk), de szükség esetén tovább bővíthetjük a rendszert, összesen hét légkavaróig.


[+]

Az I/O paneljén két USB 3.2 Gen1 Type-A, illetve egy kombójack csatlakozót felsorakoztató Cooler Master MasterBox NR200 és NR200P fekete és fehér színben lesz elérhető a gyártó partnereinél, 80 dollár körüli áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés