Légy büszke Asus alaplapodra!

Az Asus Magyarországon is elindította PRIDE névre keresztelt interaktív versenyét, melyben az Asus alaplappal rendelkező felhasználók oszthatják meg a termék történetét a közösséggel, az országgal és nem elhanyagolható módon a világgal is. A PRIDE magyarul büszkeséget jelent, és a vállalat elmondása szerint a Performance (teljesítmény), Reliability (megbízhatóság), Innovation (innováció), Design (tervezés) and Efficiency (hatékonyság) szavak rövidítése. A részvételt ingyenes, csupán egy regisztrációra van szükség az alábbi weboldalon.

A felhasználónak regisztrálás után egy Asus alaplappal kapcsolatos történetet kell megosztania, melyhez videót vagy képeket kell készíteni, és be kell küldeni a megfelelő PRIDE kategóriába, attól függően, hogy az élmény a teljesítménnyel, a megbízhatósággal vagy az innovációval (kreativitással) kapcsolatos. Természetesen a rövid történet leírásáról sem szabad elfeledkezni, ahol részletezni kell, hogy a nevezés miért az adott kategóriába tartozik, és be kell számolni magáról felhasználói élményről is. Ennél a pontnál nyugodtan ki lehet tárulkozni, hiszen a nyeremények esetleges megszerzése elsősorban attól függ, hogy az adott történet mennyire győzi meg a gyártót.

Asus PRIDE
Asus PRIDE [+]

A verseny elsősorban globálisan zajlik, de országos szinten is lesznek nyertesek. A nevezés határideje december 16-án jár le. Az Asus a versenyben résztvevő minden országból az első 3-6 nyertest választja ki, akiknek a nevét 2011. január 5-én hivatalosan is bejelentik. A rajongói szavazás a regionális nyertesekre ezután kezdődik meg, ami 2011. január 17-én zárul. A szavazásban már bárki részt vehet, és minden nap értékes nyereményekkel lehetnek gazdagabbak. A fődíjak nyerteseit az ASUS választja ki és 2011. január 18-án jelenti be.

A nyeremények között három új generációs Inteles alaplap, három ML szériás monitor és három darab RT-N56U Black Diamond router található, amelyeket természetesen az Asus gyárt. A globális verseny egyik fődíja a legújabb 3D-s ROG notebook, ami a G73 jelzést viseli, ám a legszerencsésebb utazás nyer az ASUS Tajvani főhadiszállására, és az ezzel kapcsolatos költségeket a vállalat állja. Emellett még lesznek egyéb nyeremények, tehát mindenképpen megéri játszani, vagy esetleg a szavazásban részt venni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés