Az LG komoly fantáziát lát a Micro LED kijelzőtechnológiában

A vállalat az ISE 2024 kiállításon több új, ilyen jellegű terméket is bemutatott.

Minden jel arra utal, hogy az LG szerint van jövője a Micro LED képalkotási technológiának. Most ért véget az ISE 2024 szakkiállítás, ahol a cég is komoly erőket vonultatott fel, és többek között számos, ilyen típusú eszközt is bemutatott.

Az is kiderült, hogy a konszern – legalábbis egyelőre – alapvetően az üzleti felhasználókat célozza meg e termékeivel. Tehát az üzleteket, vendéglátóipari egységeket, állami szervezeteket, illetve természetesen az irodákat használó vállalatokat.


[+]

Ennek oka minden bizonnyal az, hogy a Micro LED eljárás még mindig drága, és igazán kicsi modelleket jelenleg nem tudnak gyártani. E képalkotási technológia sajátossága a remek kontraszt, ragyogó színek, kiváló betekintési szög, nagy fényerő és remek mozgásmegjelenítés mellett. Röviden: a kép minősége remek.

A Magnit fantázianevű termékeknél a már kész modellek mellett arra is van lehetőség, hogy a méretet és a kialakítást a megrendelő elvárásaihoz szabják, és ebben az esetben kisebb modulokból állítják össze a képernyőt. Az LG Micro LED egyébként az otthoni felhasználók számára is elérhető. Akinek sok pénze van és hatalmas, 118 hüvelykes megjelenítőt szeretne, az választhat egy olyan készüléket is, amely megkapta a jelenlegi legfejlettebb Alpha 9 képfeldolgozó processzort, illetve rendelkezik smart rendszerrel is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés