CES 2024: az LG dizájnos miniprojektora egészen jó képet produkál

A kompakt, egyedi külsejű, okos tulajdonságokkal felvértezett projektor teljesen használhatónak tűnik.

Az LG a jelek szerint továbbra is lát fantáziát a hordozható projektorokban, ugyanis a cég a CES 2024 szakkiállításon egy meglehetősen érdekes termékről rántotta le a leplet. Ez az LG CineBeam Qube fantázianevű, egyedi dizájnnal bíró berendezés, amely nem nagy (80 x 135 x 135 mm), ráadásul kapott egy fogantyút is, aminek köszönhetően egyszerűen hordozható


[+]

A készüléket a tervezők ellátták hangszórókkal is, ami szintén hasznos lehet, bár nyilván azért a megszólalás a tökéletestől messze van. A DLP képalkotási eljárást használó, pixeleltolással 4K felbontás megjelenítésére képes modellt meg tudtuk nézni működés közben, és a tapasztalataink alapján teljesen életképesnek tűnt. Nyilván a sok fényt nem szereti, a használatához be kell sötétíteni valamelyest, de ilyenkor a színei szépek, természetesek, a kontrasztja pedig elfogadható.

Az okos funkciók sem hiányoznak belőle, ugyanis megkapta a cég smart platformját, ennek köszönhetően pedig rengeteg film és sorozat érhető el rajta. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor és milyen áron kerül majd a boltokba a termék.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés