Hirdetés

Az LG egy látványos virtuális bemutatótermet épített a kijelzőinek

A vadonatúj technológiák mellett a régebbi, olcsóbb termékek is alaposan megismerhetőek a LG Digital Connect névre hallgató showroomban.

A vírus miatt az idei évben a cégek szokatlan megoldások bevezetésére kényszerülnek, hiszen a hagyományos kapcsolattartási formák előtt egy időre bezárult az ajtó. Az LG például azt találta ki, hogy létrehoz egy látványos bemutatótermet a virtuális térben, ahol bárki egyszerűen megismerkedhet a cég üzleti megjelenítőivel.

Így született meg LG Digital Connect (DC) nevű showroom, amely az interneten keresztül érhető el. A cég állítása szerint könnyű navigációt kínáló virtuális túrák segítségével vezeti végig a látogatókat a vállalat különféle megoldásain, érthető magyarázatokkal bemutatva a piacvezető technológiákat és felhasználóbarát funkciókat. Az LG DC 2020 kiállítás a már meglévő és az új ügyfelek számára is értékes információkkal szolgál, amelyek alapján a vásárlók eldönthetik, melyik termékek illenek a legjobban cégük egyedi igényeihez.

A teremben az egyszerűen követhető termék- és technológiai ismertetőket felhasználóbarát értékesítési konzultáció kíséri. A vendégek választhatnak az LG legújabb LED-megoldásait bemutató virtuális kiállítóterem megtekintése, azaz a termékbemutató túra (Product Showroom Tour) és a digitális kijelzők lehetséges használati módjait bemutató úgynevezett vertikális túra (Vertical Showroom Tour) közül. A termékek részletes leírásait továbbá néhány kattintással elérhetik az oldalon.

Az LG a Micro LED és kábelmentes LED-szériás modellektől a LED-es moziképernyőkig üzleti kijelzők széles választékát kínálja, amelyek mindegyike megtekinthető a virtuális termékbemutató teremben. A vertikális túra azt mutatja be, hogyan telepíthetők könnyen és alakíthatók az egyéni igényekhez vagy az adott környezethez – például közösségi terek, vállalati vagy közintézmények, kiskereskedelmi üzletek, iskolák vagy vendéglátóhelyek jellemzőihez – a vállalat digitális kijelzői.

Az LG Digital Connect 2020 virtuális kiállítást ezen a weboldalon látogathatják meg az érdeklődők.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés