Szemrevaló LG V720 27”-es All-in-One számítógépek körvonalazódnak

A koreai gyártó közzétett néhány képet és némi információt közelgő egybegépeiről, amelyek megjelenés és képességek terén egyaránt ígéretesnek tűnnek. Az LG V720 széria tagjai 27”-es képátlóval rendelkeznek, ehhez 1920x1080 pixeles felbontás párosul, ami ebben a méretkategóriában nem túl veretes, viszont az alkalmazott, 3D tartalmak megjelenítésére is alkalmas Cinema Screen IPS LED panel a komolyabb multimédiás igényeknek is tökéletesen megfelel.


[+]

Maga a számítógép a talpban helyezkedik el, így a monitor kellően karcsú maradhatott, persze a két egység között futó összeköttetés nem kívül, hanem az állványon belül található, így ez a megoldás minden esztétikai szempontnak megfelel. Az All-in-One PC-k háta és állványa fehér, a monitor kifejezetten vékony kávája fekete színű, alul pedig egy szálcsiszolt fém szegély húzódik. A sorozat két modellel indul útnak, melyek közös vonása, hogy belsejükben Intel Core i processzor és NVIDIA Kepler architektúrás videokártya kapott helyet.


[+]

Az V720-D.AE50K specifikációjában előző generációs (Sandy Bridge), 2,4 GHz-es Core i3-2370M processzor, 4 GB memória, 750 GB kapacitású merevlemez, DVD-író és 1 GB-os NVIDIA GeForce GT 640M VGA olvasható. Ezzel szemben a V720-U.AE30K típusjelzésű masinában már 2,5 GHz-en ketyegő, Ivy Bridge szériás Core i5-3210M központi egység és 8 GB rendszermemória található, valamint a 750 GB-os HDD-t egy 16 GB-os SSD-vel támogatták meg, amely gyorsítótárazási feladatokat lát el. Az optikai meghajtó és a videokártya a kisebb modellben látottakkal azonos.


[+]

Ennél sokkal több részletet egyelőre nem árult el a gyártó, de annyit azért még lehet tudni, hogy a fedélzeten USB 3.0 portok, egy HDMI bemenet, IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi adapter, kártyaolvasó és egy tévétuner is a repertoár része, valamint természetesen távirányítót és stílusban passzoló vezeték nélküli billentyűzetet és egeret is mellékelnek a multimédiás mindenesek mellé.

Az LG V720 27”-es All-in-One számítógépek megjelenéséről és vételáráról ez idáig nem közöltek információkat.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés