Kompakt, dokkolós otthoni hangeszközzel jelentkezett a Maxell

A Maxell elsősorban nem a különféle hangeszközeiről ismert, viszont a cég a jelek szerint az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet fordít erre a szegmensre is. Például hangprojektorok terén kifejezetten jól állnak, és most azt jelentették be, hogy egy kicsi, kompakt, sokoldalú, ám kis teljesítményű hangrendszerrel bővítik kínálatukat.

Maxell MXSP-2300
Maxell MXSP-2300 [+]

A kerekített élű téglatest formába épített MXSP-2300 szélessége és hosszúsága egyaránt 198 mm, amihez 89 mm-es magasság társul, súlya pedig mindössze 1,4 kilogramm, azaz még egy kisebb táskában is szorítható neki hely. Épp emiatt adta volna magát a dolog, hogy ellássák akkumulátorral, így téve valóban hordozhatóvá, ám ezt, nyilván elsősorban a költségek csökkentése miatt kispórolták belőle.

Az 57 milliméter átmérőjű hangszórókkal megtámogatott, körülbelül 130 dollárba kerülő eszköz maximális kimeneti teljesítménye 2 x 5 watt. Tehát óriási diszkózásra értelemszerűen nem alkalmas, viszont átlagos otthoni használatra tökéletesen elég lehet. Rendelkezik az Apple iPodok és iPhone-ok fogadására képes Lightning dokkolóval, és a 3,5 milliméteres jacken keresztül más gyártók médialejátszói, okostelefonjai is csatlakoztathatóak hozzá. Felszerelték beépített FM tunerrel, így rádiózásra is használható, és az equalizer beállítások sem hiányoznak. Ellátták órával, beprogramozható rajta az ébresztés és a riasztás, kezelését pedig a mellé járó távirányító könnyíti meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés