Hirdetés

MSI-féle Z390 alaplappal kompatibilis hűtőblokk az EK-tól

A gyártó ismét gondoskodott róla, hogy legyen miért felkeresni a webáruházukat, ezúttal egy bizonyos alaplap tulajdonosainak készültek az új portékával.

Megszokhattuk már a szlovén EK Water Blocks csapatától, hogy a referenciakártyák mellett egy-egy egyedibb modellhez is készítenek vízhűtő blokkokat, nincs ez másképp az alaplapoknál sem, legutóbb például egy ASUS tulajdonosainak kedveskedtek. Ezúttal ismét egy ritkábban előforduló alaplapot vettek elő a tervezőasztalnál, hogy megálmodják a saját hűtési megoldásukat.


[+]

Az EK-Momentum MEG Z390 ACE monoblokk nevéből könnyen kitalálható, hogy az MSI MEG Z390 ACE-hez készült, a gyártóval közös munkájának pedig nem csak azt köszönhetjük, hogy egyáltalán összeszerelhetjük a két alkatrészt, hanem azt is, hogy az akril fedlapba integrált címezhető D-RGB LED-eket a sárkánylogós márka saját, Mystic Light RGB névre keresztelt szoftveréből is vezérelhetjük.


[+]

Persze az sem árt, ha egy hűtőblokk nem csak jól néz ki, hanem jól is hűt. Erről az EK saját, gyors áramlású kialakítása gondoskodik, amellyel alacsony teljesítményen üzemelő vízpumpákkal is magas hatékonyságot érhetünk el. A nikkel bevonatú réz alap közvetlenül érintkezik nem csak az LGA1151 foglalatú CPU-val, de a MOSFET egységgel is, felszerelése pedig a távtartóval már gyárilag ellátott kivitelnek köszönhetően pofonegyszerű.


[+]

Az egyébként 137 x 122 milliméter alapterületű EK-Momentum MEG Z390 ACE már rendelhető a gyártó weboldaláról, vételára 143 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés