Leleplezték a 14"-es, Sandy Bridge platformos MSI GX480 notebookot

Az MSI hivatalosan bejelentette Classic szériás 14"-es notebookját, aminek érkezése várható volt, hiszen június elején említés szintjén már írtunk róla. A CX480 is az Intel Sandy Bridge processzorra és Huron River platform párosra épül, a leendő vásárló pedig kétféle központi egység, a 2,1 GHz-es Core i3-2310M vagy a 2,3 GHz-es Core i5-2410M közül választhat, ám memória mennyiségéről még nem érkezett hír. Merevlemezből csak a 640 GB-os SATA típus az egyetlen opció, mely a sarkoktól távol került elhelyezésre, ami nagyobb védelmet nyújthat egy komolyabb esésnél.

A képi adatok számításáért az 1 GB-os fedélzeti memóriával rendelkező dedikált NVIDIA GeForce GT520M, a megjelenítésért pedig  a 14"-es, 1366 x 768 képpontos felbontású, LED háttérvilágítással rendelkező kijelző a felelős. Ez utóbbi egy fényérzékelőt is kap, ami a külső fényviszonyoknak megfelelően 16 fokozatban képes állítani a fényerőt. Az Optimus technológia támogatása sem marad el, ezt azonban GPU Boost néven tálalja majd a gyártó.

Nem marad el a beépített DVD-író és a már megszokott kiegészítők, mint a Bluetooth 3.0 adapter, a Gigabit Ethernet vezérlő, a IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi kártya és a webkamera, valamint a ki- és bemenetek (HDMI, USB 3.0) sem. A tápellátásról egy 6 cellás akkumulátor gondoskodik, ami maximum 8,5 órára elegendő energiát biztosít használójának és 60 perc töltéssel 80%-os töltöttség érhető el. Ehhez kapcsolódóan meg kell említeni, hogy egy 4 LED-ből töltöttség visszajelzőt is integráltak a billentyűzet bal fölső sarkába.

A gyártó nem adott ki információt a pontos megjelenési dátummal és az árazással kapcsolatban, az azonban már biztos, hogy a CX480 kék, fehér vagy fekete színekben lesz elérhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés